|   | 
  • 7 kişi boğularak hayatını kaybetti


    7 kişi boğularak hayatını kaybetti
    Avustralya'da hafta sonu şiddetli dalgalara kapılan 7 kişi boğularak hayatını kaybetti.

    Avustralya'da hafta sonu plajlarda dev dalgalar nedeniyle facia yaşandı. Yeni Güney Galler eyaletinin orta kuzey sahilinde dün dalgalara kapılarak kayalıkların arasına sıkışan 9 yaşındaki bir çocuk hayatını kaybetti. Hafta sonu boyunca Yeni Güney Galler ve Victoria eyaleti kıyılarında boğularak hayatını kaybedenlerin sayısı 7'ye ulaşırken, 2 kişinin ise kaybolduğu belirtildi. Yeni Güney Galler'de cuma günü ve hafta sonunda boğulma tehlikesi geçiren en az 150 kişinin ise kurtarıldığı bildirildi. Avustralya Başbakanı Anthony Albanese, hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı dileyerek, "Lütfen herkes dikkatli olsun. Özellikle çocuklarınıza dikkat etmelisiniz" dedi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.