Bursa'da altın imalatçısı Ekrem Filiz, altını siyanürden ayırarak 24 ayar altını yenilebilir toz haline getirdi. Birçok hastalığa iyi geldiği söylenilen altın tozunun sadece gramını 4 bin 500 liradan satılıyor.
Bu altın yatırımlık değil yemeklik

Bursa'da altın imalatçısı Ekrem Filiz, altını siyanürden ayırarak 24 ayar altını yenilebilir toz haline getirdi. Birçok hastalığa iyi geldiği söylenilen altın tozunun sadece gramını 4 bin 500 liradan satılıyor.
Yumurta Üreticiler Merkez Birliği (YUM-BİR) Başkanı İbrahim Afyon, yumurta fiyatlarının düşüşe
İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Celalettin Kozanoğ
Türkiye'nin sofralık kayısı üretiminde ilk sırada yer alan Mersin'in Mut ilçesinde açıkta ilk h
Türkiye Kırmızı Et Üreticileri Merkez Birliği'nin (TÜKETBİR), Güney Amerika'dan etçi ırk gebe v
Türkiye'de Mart ayında 195 bin 682 adet taşıtın trafiğe kaydı yapıldı. Erzurum'da ise bir ayda
Ordu'da yaşayan emekli öğretmen Tuncer Dedeoğlu, 1994 yılında sıfır olarak satın aldığı aracını
İkinci el otomobil pazarında Ramazan Bayramı sonrası satışlarda artış beklenirken, ne satıcılar
Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.
YORUMLAR
YORUM YAP!
Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.