|   | 
  • Erciyes'in Rüyası Kayseri


    Erciyes'in Rüyası Kayseri
    Yazar Filiz Özdem'in Erciyes'in Rüyası Kayseri adlı kitabı okuyucuyla buluştu.

     Yapı Kredi Yayınları'nın İstanbul, İzmir, Ankara, Bursa, Trabzon, Edirne, Diyarbakır, Adana, Konya, Urfa, Balıkesir, Mersin, Mardin, Kars, Antep, Kastamonu, Maraş, Denizli ve Çanakkale üzerine yayımladığı şehir monografisi dizisinin yeni çalışması Erciyes?in Rüyası Kayseri kitabını Filiz Özdem hazırladı, Hakan Ezilmez fotoğraflarını çekti.

    Yapı Kredi Yayınları'nda çıkan kitapta, fotoğraflarla birlikte Kayseri'deki halkın yaşamı, kentin mimarisi, tarihi, turizmi gibi her yönüyle ele alınıyor.

    Kitap, Erkilet'ten Tavlusun'a, Germir'e, Talas'a, Soğanlı'ya, Gesi'ye kadar hemen her köşesini, şehrin geçmiş zamanının izinde adım adım gezdirrek sadece yazılarıyla değil, görsel zenginliğiyle de bir tür hafıza kaydı oluşturuyor. 

    Erciyes'in Rüyası Kayseri kitabının Yapı Kredi Yayınları'nın şehir monografileri adlı özel dizisinden çıkan son kitap olduğu öğrenildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.