|   | 
  • "Ayağınıza kurşun sıkıyorsunuz"


    Ligde son olarak kendi evinde Alanyaspor'a 3-0 mağlup olan Erciyesspor'da kötü gidişat devam ediyor. Kayseri Erciyes Taraftarlar Derneği bir bildiri yayınlayarak Başkan Ziya Eren'i sert bir dille uyardılar.

    PTT 1. Lig'de hayal kırıklığı yaratan takımların başında gelen Kayseri Erciyesspor'un son olarak Alanyaspor'a 3-0 mağlup olması taraftarların sabrını taşırdı.

     

    Kayseri Erciyes Taraftarlar Derneği yazılı bir bir açıklama yaptı. Basın Sözcüsü Mehmet İncealan imzalı o açıklamada şu ifadelere yer verildi:

     

    "Erciyesspor'un kötü gidişi bizi kahretmektedir. Ligin boyu hızla kısalmaya başlamış ve telafisi imkansız haftalara girilmiş olmasına rağmen içeride ve dışarıda alınan ağır yenilgiler bizi ümitsizliğe sevk etmiştir. 

     

    Kulübümüz her yıl yaptığı hatayı tekrarlayarak son gün yine 8-10 futbolcu transfer etmiştir. Yerli yerinde 3-4 transfer beklerken bu tutumun sürmesi, hatalardan ders alınmadığının göstergesidir. Kulüp içinde bu başarısızlığın önü bir an önce kesilmezse yeniden tabana çökmek kaçınılmaz olacaktır. 

     

    Artık bütün takımlar taraftarıyla bütünleşmenin yollarını ararken kulübümüzün bu konuda hiç bir çaba göstermemesi inanılır gibi değildir. Sayın Başkan, Erciyesspor'un şirket takımı olmadığını hatırlamak ve bu takıma taraftar çekmenin yollarını aramak zorundadır. Toplam 10.000 TL bile maliyeti olmayan bu boyutu neden ihmal ettiklerini anlayamıyoruz. Alanya maçında yaşı 60 olmuş rakip takım teknik direktörü adeta tribünü teslim almış ve sesi statta yankılanmıştır. Bizim kulübümüzden hiç bir maddi talebimiz yoktur. Türkiye'nin en centilmen taraftarını yok etmekle kendi ayağınıza kurşun sıkmış durumdasınız. Hızla taraftar konusunda yoğunlaşmalarını ve organize yapmalarını bekliyoruz. Bu takıma tezahürat yapacak birilerini mutlaka stada getirmek zorundadırlar.

     

    Aksi takdirde kötü sonuç kaçınılmaz olacaktır. Hiç vakit kaybedilmeden taraftar sorunu halledilmelidir."




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.