|   | 
  • ?KENDİ EVİMİZDE FAVORİ BİZİZ?


     ?KENDİ EVİMİZDE FAVORİ BİZİZ?
    Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, bunda sonraki maçlarında kazanma odaklı oynayacaklarını belirterek, "Rakibin konumu bizi ilgilendirmiyor" dedi.





    Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, bundan sonraki maçlarında kazanma odaklı oynayacaklarını belirterek, "Rakibin konumu bizi ilgilendirmiyor" dedi.

    Gelecek vadeden bir takım ile çalıştıklarını söyleyen Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, 16 haftalık süreç boyunca kazanma odaklı bir oyun sergileyeceklerini kaydederek, "İkinci yarıya Karabük deplasmanı ile başladık ve ardından Trabzon?a gittik. Maçta oyun anlamında puan almalıydık diye düşünüyorum. Geriden gelmek kolay değil. Maç kaybedildiği zaman üzüntü oluyor ama maça bakıldığında gelecek adına iyi sinyal veren takımımız var. Önümüzde 16 hafta var. Önümüze bakacağız? şeklinde konuştu.

    "KENDİ EVİMİZDE FAVORİ BİZİZ"

    İç sahada oynadıkları maçlarda takımı şanslı gördüğünü belirten Mehmek Özdilek, "Kendi sahamızda favori biziz. İki haftadan sonra kendi evimizde oynamak bizi heyecanlandırıyor. Buradaki maçlarda favori biziz. Üzerimizdeki bir takım ile oynayacağız. Puan farkını indirmek istiyoruz. Biz burada, kendimize nerede iyi bir yer bulabiliriz, bunun çalışması içerisindeyiz. Kazanma odaklı olacağız ve kazanacağız. Rakibin konumu bizi ilgilendirmiyor. Burada en önemli desteklerden biri de taraftar olacaktır. Bu maçta taraftarımıza ihtiyacımız var? ifadelerini kullandı.


    "MANJECK GİTMEK İSTİYOR"

    Manjeck?in geçtiğimiz günlerde takıma katıldığını aktaran Özdilek, Kamerunlu oyuncunun takımdan ayrılmak istediğini söyledi. Manjeck?e tekliflerin olduğunu ifade eden Özdilek, "Mandjeck bugün itibari ile bize katıldı. Kendisi ile bir görüşme yaptık. Kendisine teklifler olduğunu ve gitmek istediğini söyledi. Menfaatler ortak noktada buluşursa izin verebileceğimi düşündüm. Mandjeck bizim için önemli bir oyuncu ama kafasına gitmeyi koymuşsa yapacak bir şey yok? diye konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.