|   | 
  • "KİM O" DİYE SORMADAN KAPIYI AÇMAYIN!


    Develi'de Polis Büro Amirliği görevlileri tarafından, ilçe pazarında esnaf ve halka yönelik 'Kim O?' adı verilen proje hazırlandı.

     Kayseri'nin Develi İlçesi'ndeki semt pazarında broşür dağıtan polis telefon dolandırıcılığı ve hırsızlıklara karşı halkı duyarlı olmaya çağırdı

    Develi İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum destekli Polis Büro Amirliği görevlileri tarafından, ilçe pazarında esnaf ve halka yönelik 'Kim O?' adı verilen proje hazırlandı. Proje kapsamında hazırlanan broşürler dağıtılarak bilgilendirme yapıldı. Develi Kaymakamlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, projenin suçları önlemek, güvenlik duygusu, yerel paylaşımı artırmak, daha çok ihtiyatlı olmayı teşvik etmek, toplumda duyarlılık oluşturmanın yanı sıra ilçedeki yaşam kalitesinin yükselmesine katkıda bulunmayı amaçladığını belirtti. Polisler, broşür dağıttıkları kişilere, "Kapınızı her çalana 'Kim o?' diye sormadan açmayın. Telefonunuzu arayıp kontür veya para isteyenleri bize bildirin" diyerek uyardı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.