|   | 
  • 12 İL ARASINDA 59 MADALYA KAYSERİLİ SPORCULARA


    12 İL ARASINDA 59 MADALYA KAYSERİLİ SPORCULARA
    Niğde?de düzenlenen Muay Thai İç Anadolu Bölge Şampiyonası'na katılan Kayseri'li sporcular şampiyonadan 59 madalya ile döndü.




    Niğde?de düzenlenen Muay Thai İç Anadolu Bölge Şampiyonası'na katılan Kayseri'li sporcular şampiyonadan 59 madalya ile döndü. 

    Türkiye Muay thai Federasyonunun 2015 yılı faaliyeti olan Muaythai İç Anadolu Bölge Şampiyonası 03 - 05 Şubat 2015 tarihlerinde Niğde'de yapılan müsabakalarla tamamlandı. 5 Şubat Spor Salonunda gerçekleşen turnuvaya Ankara, Çankırı, Yozgat, Kırıkkale, Karaman, Kırşehir, Konya, Aksaray, Nevşehir, Kayseri, Eskişehir ve Niğde İllerinden yaklaşık 300 sporcu katıldı. 3 gün süren şampiyonada Kayseri'li sporcular turnuvada 32 birincilik, 18 ikincilik ve 9 üçüncülük elde ederek şampiyonayı toplam 59 madalya ile tamamladı.
    Kayseri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici turnuvayla ile ilgili olarak İç Anadolu Bölge Şampiyonası'nda Kayseri'li sporcuların üstün başarı elde ettiğini belirterek Adana'da yapılacak Muay Thai Türkiye Şampiyonası'nda aynı başarının tekrarlanacağını söyledi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.