|   | 
  • 1200 KİŞİLİK SALON İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI


    1200 KİŞİLİK SALON İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI
    Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Büyükşehir Belediyesi tarafından Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi'nin hemen yanına yaptırılan ve büyük bölümü tamamlanan bin 200 kişilik salonun devam eden inşaatını yerinde inceledi.

     Gezi Sırasında Başkan Özhaseki'ye ÇEKÜL Vakfı Başkanı Prof. Dr. Metin Sözen ve Ak Parti İl Başkanı Ömer Dengiz de eşlik etti.

         3 bin metrekare kapalı alanı ve 200 metrekarelik sahnesiyle her türlü büyük katılımlı konser, konferans, toplantı, kongre gibi organizasyonların rahatlıkla düzenlenebileceği salonun inşaatında incelemelerde bulunan Başkan Özhaseki, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.Salonu çok beğendiğini ifade eden Prof. Dr. Metin Sözen ise Başkan Özhaseki'ye hitaben "Aynı anda binlerce işi birden yapıyorsun. Aynı Çinliler gibi. Ben de Çin'den geliyorum. Onlarla yarışır konuma gelmişsin. Göğsümüzü gere gere gösterebileceğimiz bir salon olmuş burası. Tebrik ederim" dedi.

         İçerisinde tercüman, ışık, ses, reji, toplantı ve hazırlık odalarının da yer alacağı salon, gerek dekorasyonu gerekse de ses ve sahne sistemleri ile Kayseri'nin en büyük ve en modern salonu olacak.Salonun bir başka özelliği de binanın tamamına yakınının yeraltında olması. Yapımı tamamlandığında çok az bir kısmının yüzeyden görünebileceği salonun çatısı da çim yüzeyle birleştirilerek estetik bir görünüm kazandırılacak.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.