|   | 
  • 7 Haziran seçimleri Türkiye'de başlangıç olacak


    7 Haziran seçimleri Türkiye'de başlangıç olacak
    Demokrat Parti Kayseri İl Başkanı İsmet Özbakkal, 7 Haziran seçimleri Türkiye'de başlangıç olacak" dedi.

     
    Demokrat Parti Kayseri İl Başkanı İsmet Özbakkal, 7 Haziran seçimleri Türkiye'de başlangıç olacak" dedi. 

    Özbakkal, "Bütün nehirler denizlere akarlar. Sistemde bölümmüş partilerin sonu gelmiştir. Siyasetin ve siyasetçinin yerine oturmadığı ülkemizde 7 haziran genel seçimleri Türkiye de başlangıç olacak. Siyaset yapabilmek için ancak bir sanatkar seviyesine erişmek, yani yaptığı işi en üst düzeyde bilmek, içselleştirmek, özgür bilim ve hür iradeye sahip olmak, hiçbir menfaat beklemeden; Vatanı, milleti, özgürlüğü, bağımsızlığı sevmek, can pahasına korumak ve tam bir inançla en doğru dürüst biçimde vatan hizmetini gerçekleştirmek zorunluluğu vardır" dedi.

    Başkan Özbakkal, "Demokrat Parti farkını ortaya koyarak ve namuslu, dürüst, saydam, ilkeli, onurlu, sorumlu ilmi ve milli demokrasinin halka hizmet yolunda sağladığı siyaseti demokrat parti olarak uygulayacağız. Ülkemizde neredeyse yarısı geçim derdi ile uğraşan.Yarını ne olacak belli olmayan bir toplum var.

    Artık okumuş aydınlar iş bulamaz durumda. Hayat pahalılığı karşısında, temel gıdasını alamayan bir toplum var. Büyük şehirlerde sinirli bir yapı içinde olan insanımız. Bir biriyle davalı olan 20 milyon insanımız var" ifadelerini kullandı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.