|   | 
  • 8 Aylık Bebek Su Dolu Kovada Boğuluyordu


    8 Aylık Bebek Su Dolu Kovada Boğuluyordu
    Kayseri?de suyla dolu kovaya düşen 8 aylık bebek boğulma tehlikesi geçirdi.

    Edinilen bilgiye göre, Melikgazi ilçesi Danişmendgazi Mahallesi Şeyh Tacettin Caddesi?nde annesi temizlik yaparken su dolu kovaya düşen 8 aylık E.A., kardeşinin çığlıkları üzerine odaya koşan annesi S.A. tarafından kovadan çıkarıldı. Yaklaşık 2 dakika suda kalan E.A., olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekiplerince Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalesinin ardından yoğun bakıma alınan 8 aylık E.A.?nın hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

    Kayseri?de meydana gelen bir başka olayda ise 3 yaşında bir çocuk ölümden döndü. Edinilen bilgiye göre Melikgazi ilçesi TOKİ Konutlarında, 3 yaşındaki N.D.?nin üzerine 55 ekran televizyon düştü. Ailesi tarafından 112 ambulansı ile Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırılan N.D.?nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

    Polis, iki olayla ilgili soruşturma başlattı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.