|   | 

  • Kayserispor’un yıldız futbolcusu Güray Vural FANATİK’e özel açıklamalarda bulundu...

    “ Önemli oyuncular aramıza katıldı, yönetimimiz elinden geleni yaptı, biz de ilk 6 haftada çok iyi mücadele ettik. Bursaspor’u yenip, bu seriyi sürdüreceğiz. Herkes ilerleyen süreçte daha güçlü bir Kayserispor görecek”
     
    Transfer döneminde başta Bursaspor olmak üzere pek çok kulüpten teklifler almasına rağmen Kayserispor’da kalan Güray Vural, gelinen noktayı ve alınan sonuçları FANATİK’e değerlendirdi. Başarılı futbolcu, “Takımımızın sezona böyle iyi başlamasındaki en önemli etkenlerden biri; yönetimin transferleri kampa yetiştirmiş olması. Avusturya’da tam kadro şekilde çalıştık ve lige hazır hale geldik. Her ne kadar Galatasaray maçıyla kötü başlasak da takım halinde iyi işler başarabileceğimizi biliyorduk. Nitekim ilerleyen hnaftalarda da bu ortaya çıktı-ki hala eksiklerimiz var. Gyan iyi olduğu takdirde yani o katıldıktan sonra çok daha iyi bir Kayserispor olacağız. Amacımızın ilerleyen süreçte daha güçlü bir takım izlettirmek. Milli araya Bursaspor’u yenip güzel girmeyi hedefliyor.” dedi.
     
    ‘Hedefim milli forma’
    Kendi hedefleri hakkında da konuşan Güray, “Sezonun ilk bölümünde yani bu 6 haftalık periyotta skora istediğim katkıyı sağlayamadım. Umarım önümüzdeki haftalarda skorolarak daha çok katkı sağlayacağım takıma. Milli takım hedefim her zaman var. Lucescu tüm oyuncuları zaten yakından takip ediyor. Ben de kendimi ispatlayıp, o takımda yer almak istiyorum. Her futbolcunun hayalidir o formayı taşımak. Umarım tekrar naip olur” ifadesini kullandı.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.