|   | 
  • AGÜ NE OLACAK?...


    AGÜ NE OLACAK?...
    Spor Yazarı Salih Balcı; AGÜ'nün güncel durumunu ve Kayserispor'un kamp sürecini Fanatik Sporda Anadolu ekinde değerlendirdi.

     Kayseri sporunun enteresan bir yapısı var  ya çok çok iyi  ya da çok çok kötü…

       İlk olarak Kayseri’de kapatılan Elektirikspor oldu ardından Erciyesspor Avrupalarda koşuştururken  ardından BAL Ligine kadar düştü... Kadın basketbol takımı  da Avrupa’da finaller oynadı ama bugün ki durumuna bakılırsa yerlerde...

      Evet AGÜ ne olacak? Bugün ki fotoğrafa bakılırsa durumu pek iç acıcı durmuyor  takım icralık olmuş ,sporcusu kalmamış Kayserispor alacak denildi oradan da bir şey çıkmadı bugün kaderine terk edilmiş durumda…

       Federasyona lige katılacağız diye dilekçe verildi verilmesine de sahaya kimle çıkılacak belli değil iki tecrübeli sporcusu kalmış yine federasyon tarafından tahtası kapatılmış bir AGÜ var ortada ... Ne sahip çıkan var ne  "ne olacak" diyen var.

      Şimdi içimden geleni söylemek istiyorum "Gel de arama sayın Özhaseki’yi " demek hiçde yanlış olmaz  çünkü Sayın Bakanım  Kayseri’de olsaydı bir formül mutlaka bulurdu. Ahhhh ahh!

       KAYSERİSPOR

     Kayserispor  lige üç aşamalı bir kamp süreci geçirerek giriyor bu da bir futbol takımı için en güzel şey … Hele ki takımın başında Ertuğrul Sağlam gibi teknik adam varsa bu kamp, takımı sezon boyu götürür demektir..

      Zaten Sayın Başkan Bedir’de takımla bir başkan gibi değil de genel kaptan gibi ilgilendiği için sarı kırmızılı ekip bu yıl ligin dumanını attıracak gibi duruyor … Ben kendi adıma bu ekibe güveniyorum. Başta Sayın Bedir olmak üzere Sayın Naci Bedir,Sayın Çakmakuyar  ve Sayın Sağlam işini son derece ciddiye alan  kişiler bu yüzden de lig için endişeye gerek yok.  Geçtiğimiz yıldan daha iyi olacağına inancım sonsuz. Zaten ligin başlamasına az bir süre kaldı Kayserispor ligde  kendini gösterecektir ..

      Kombine satışları da oldukça yoğun gibi. Mimarsinan parkı içinde kurulan stantta satışlar sürüyor ve oldukça  ilgi var. Buda bir Kayserispor taraftarı olarak  bizi mutlu ediyor ve gelecek için umutlandırıyor...



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.