|   | 
  • Annesine Sarkıntılık Yaptı..!


    Annesine Sarkıntılık Yaptı..!
    Bahçelievler'de öldürüldükten sonra varilin içine konarak ateşe verilmiş halde bulunan Mustafa Bayraktar cinayetiyle ilgili gözaltına alınan 22 yaşındaki Batın D., annesi Hasret D. ve Emircan K. adliyeye sevk edildi. Şüpheli Batın D.'nin iş yerinde bulunduğu sırada maktulün annesine sarkıntılık yaptığı için aralarında tartışma çıktığını, olayın bu nedenle meydana geldiğini söylediği öğrenildi.

    Bahçelievler'de 27 Mart Çarşamba günü bir yangın ihbarı üzerine olay yerine giden ekipler, alevlerin sönmesinin ardından iş yerinde varil içine konmuş bir erkek cesedi ile karşılaşmıştı.
     
    Polis tarafından olayla ilgili başlatılan çalışmada üzerinden kimlik çıkmayan cesedin Mustafa Bayraktar'a ait olduğu tespit edilmişti. Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olaydan kısa süre sonra, kaçan ve olayın meydana geldiği işletmenin sahibi olduğu belirlenen Batın D.'yi gözaltına almışlardı.
     
     
    Sürdürülen çalışmalar sonucunda Batın D.'nin annesi Hasret D. ve Emircan K. adlı 2 şüpheli de yakalanmıştı. Emniyetteki soruşturmasında cinayet işlediğini kabul eden Batın D., Mustafa Bayraktar'ı annesine sarkıntılık yaptığı için öldürdüğünü iddia etmişti. Olaydan sonra paniğe kapıldığını anlatan Batın D., cesedi yok etmek için önce varile koyduğunu ardından delilleri yok etmek için iş yerinde yangın çıkardığını söylediği öğrenildi.
     
    Emniyetteki işlemleri tamamlanan Batın D., annesi Hasret D. ve Emirhan K. adliyeye sevk edildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.