|   | 
  • Annesini 100 Bıçak Darbesiyle Öldürmüş


    Annesini 100 Bıçak Darbesiyle Öldürmüş
    Kayseri?de dün gece annesini 100 bıçak darbesiyle öldüren S.K.?nin, ilk ifadesinde pişman olmadığını söylediği öğrenildi.

     Melikgazi ilçesine bağlı Eskişehir Selçuklu Mahallesi Selver Sokak?ta ikamet eden 25 yaşındaki S.K., dün gece kapıyı kilitledikten sonra annesini bıçaklayarak öldürmüştü.
    Polis ekiplerinin ikna ederek kapıyı açtırmasının ardından kelepçelenerek gözaltına alınan S.K.?nin, verdiği ilk ifadesinde annesini öldürdüğü için pişman olmadığını söylediği öğrenildi.
    Katil zanlısı S.K.?nin yaklaşık iki ay önce annesinin yanında yaşamaya başladığı, daha önce adam yaralama ve yangın olaylarından 5 ayrı sabıkasının bulunduğu bildirilirken, soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.
    Öte yandan dün gece yapılan otopside, oğlu tarafından öldürülen N.K.'nin (55) vücudunda 57 adet derin bıçak yarası, 43 de küçük kesi tespit edildiği ortaya çıktı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.