|   | 
  • Babalarının çite bağladığı 2 çocuğu polis kurtardı


    Babalarının çite bağladığı 2 çocuğu polis kurtardı
    Babalarının çite bağladığı 2 çocuğu polis kurtardı Çocuklar, sağlık kontrolünden geçirilmek üzere hastaneye götürüldü, baba gözaltına alındı

    Osmaniye’de babaları tarafından yaramazlık yaptıkları iddiasıyla evlerinin yanındaki ahırı çevreleyen çite ellerinden bağlanan 3 ve 5 yaşındaki çocukları polis kurtardı. 
    Alınan bilgiye göre, merkez Fakıuşağı Mahallesi'nde vatandaşlar, biri kız iki çocuğun demir çitlere ellerinden bağlı olduğunu görünce polisi aradı. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, Suriye uyruklu 3 yaşındaki Ahmet E. ve ablası 5 yaşındaki Ragad E.’yi iple bağlandıkları çitten kurtardı. Yaklaşık bir saat bağlı kaldıkları bildirilen çocuklar, sağlık kontrolünden geçirilmek üzere hastaneye götürüldü. 
    Çocuklarını çite bağlayan baba Mahmut E. ise gözaltına alındı. 
    Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.