|   | 
  • Bahçeli: AKP ile görüşmeye hazırız


    Bahçeli: AKP ile görüşmeye hazırız
    MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli kurmaylarıyla partisinin genel merkezinde yaptığı toplantı sonrası açıklamada bulundu.

     
    MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli kurmaylarıyla partisinin genel merkezinde yaptığı toplantı sonrası açıklamada bulundu. Bahçeli, "Seçimlerin tekrarlanması bir aşı değil, şu günkü ortam ve gündemde zehirdir. Elbette Milliyetçi Hareket Partisi AKP?yle görüşmeye daha önceki şartları saklı ve baki kalmak kaydıyla açıktır.? dedi.

    AK Parti ile CHP arasındaki koalisyon görüşmelerinin olumsuz sonuçlanması üzerine kurmaylarını genel merkeze çağıran Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, toplantı sonrası yazılı açıklamalada bulundu. Bahçeli, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi;

    "AKP ile CHP millet nezdinde hayal kırıklığı yaşatmışlardır"
    ?AKP Genel Başkanı Sayın Ahmet Davutoğlu 9 Temmuz 2015 tarihinde hükümeti kurma görevini Cumhurbaşkanı Erdoğan?dan almıştır. Ve 13 Temmuz 2015 tarihinde de CHP?yle ilk temaslarını başlatmıştır. Arkasından oluşturulan AKP-CHP heyetleriyle beş aşamalı istikşafi görüşmeler yapılmış ve bu görüşmelerin sonucu muhatap genel başkanlara karar vermeleri amacıyla sunulmuştur. Bu iki partinin genel başkanları bu hafta başında 4 saat 20 dakika süren bir görüşmeden sonuç çıkmayınca, final niteliğindeki toplantıyı bugüne ertelemişlerdir. Hem AKP hem de CHP genel başkanları yetkili kurullarının kanaat ve eğilimini alarak bir araya gelmişlerdir. Nihayetinde AKP Genel Başkanı Sayın Ahmet Davutoğlu ile CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu arasında süren koalisyon görüşme zincirinin son halkası bugün sonuçlanmıştır. Beklentiler suya düşmüş, AKP ile CHP millet nezdinde hayal kırıklığı yaratmışlardır. Milletimizin arzu ve arayışı hiçe sayılmıştır. İki partinin siyasi yaklaşım ve görüş farklılıklarını aşamadıkları, bir koalisyon hükümeti kurma iradesinde buluşamadıkları net olarak ortaya çıkmıştır.?



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.