|   | 
  • Bu sefer yangın yerin altında çıktı!


    Bu sefer yangın yerin altında çıktı!
    Kayseri'de yaya kaldırımının altında bulunan elektrik kabloları yandı. Kaldırımın arasından çıkan yoğun dumanı gören vatandaşlar, şaşkınlarını gizleyemedi.

    Edinilen bilgiye göre, Serçeönü Mahallesi Ahi Evran Caddesi üzerinde bulunan yaya kaldırımının arasından yoğun duman çıktığını gören vatandaşlar, durumu polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. 

     

    Kısa süre içerisinde olay yerine gelen ekipler, yangının neyden çıktığını belirleyemedi. Bu sırada kaldırımın altından çıkan yoğun dumanı gören vatandaşlar çoğalmaya başladı. Polis ekipleri, meraklı vatandaşları uzaklaştırdı.

     

    Yaya kaldırımının altında ki kabloların yandığı belirlenince, olay yerine elektrik şirketine ait ekipler çağrıldı. Kısa süre içerisinde olay yerine gelen ekipler, bölgenin elektriğini keserek arızayı giderdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.