|   | 
  • Çiftçimize 326 Milyon Kredi Kullandırmayı Hedefliyoruz


    Çiftçimize 326 Milyon Kredi Kullandırmayı Hedefliyoruz
    Tarım Kredi Kooperatifi Kayseri Bölge Birliği Müdürü Ali Sarı, 2013 yılında çiftçiye 326 milyon TL kredi kullandırmayı hedeflediklerini ve hedeflerinin yüzde 87?sini başardıklarını söyledi.

     Kooperatif binasında basın toplantısı düzenleyen Tarım Kredi Kooperatifi Kayseri Bölge Birliği Müdürü Ali Sarı birliğin çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Birlik olarak 2013 yılında çiftçinin kullanması için 326 milyon TL bütçe ayırdıklarını söyleyen Sarı, ?Kayseri Bölge Müdürlüğü olarak 2012 yılında 261 milyon TL, 2013 yılında ise 326 milyon TL kredi kullandırmayı hedefledik ve hedefimizin yüze 87?sini gerçekleştirdik. Kredilerimizin geri dönüş oranı yüzde 98?dir. Bölge birliği olarak yöre çiftçisine en kaliteli tarımsal girdiyi en uygun fiyata sağlarken, üretmiş oldukları ürünlerinde pazarlanmasına yardımcı olmaktayız. 2013 yılında ortaklarımızın arpa, kuru fasulye, nohut, kabak çekirdeği, küçük ve büyükbaş hayvanları başta olmak üzere ürünlerini alarak değerlendirdik? ifadelerini kullandı.
    Türkiye Tarım Kredi Kooperatifi?nin çalışmaları hakkında da bilgiler veren birlik başkanı Ali Sarı, kooperatifin 27 fabrikasının bulunduğunu söyledi. Kooperatifin 1 milyon 100 bin üyesi olduğunun altını çizen Sarı, ?Kooperatifin Türkiye geneline yayılmış 16 bölge birliği, bin 429 birim kooperatifi, 13 şirketi, 27 fabrikası, 21 işletmesi ve toplamda 7 bin çalışanıyla 150 yıldır devam etmektedir? şeklinde konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.