|   | 
  • ÇİFTLİK BELEDİYESİ ETÜT EĞİTİM MERKEZİ AÇTI


    ÇİFTLİK BELEDİYESİ ETÜT EĞİTİM MERKEZİ AÇTI
    Kayseri'nin Sarıoğlan ilçesine bağlı Çiftlik belediyesi, ilköğretim öğrencilerine ücretsiz 'Etüt Eğitim Merkezi' açtı.

     Kayseri'nin Sarıoğlan ilçesine bağlı Çiftlik Belediyesi, ilköğretim öğrencilerine Anadolu ve fen liselerine giriş sınavlarına yönelik eğitim verilmek üzere ücretsiz 'Etüt Eğitim Merkezi' açtı.

    Merkezde Çiftlik Beldesi Nevzat Altuntaş İlköğretim Okulu'nda eğitim gören 5-6-7-8 sınıf öğrencilerine yönelik olarak cuma, cumartesi ve pazar günleri sosyal, fen bilgisi, Türkçe, matematik, İngilizce kursları veriliyor.

    Konuyla ilgili açıklama yapan Çiftlik Belediye Başkanı Ali Taştan, "Beldemizde ve köylerimizde eğitim gören 150 öğrencimize ücretsiz eğitim verilmektedir. Belediye hizmet binamız içerisindeki belirli bir bölümü sınıflara dönüştürerek eğitime başlamış bulunmaktayız. Okullarımızdaki eğitimini sürdüren çocuklarımıza katkı sağlamak için böyle bir projeyi gerçekleştirdik. Çocukların eğitimi bizim için belediyecilikte içme suyundan sonra en önemli unsurdur." dedi.

    Memleketin gelecekteki en önemli teminatı olan çocuklara yeterli ilgiyi göstermek gerektiğini belirten Taştan, "Etüt merkezimizde ayrıca öğrencilerimizin motivasyonunu arttırmak için ödüllü bilgi kültür yarışmaları düzenliyoruz. Ayrıca yaz okullarında da öğrencilerimizin becerilerini artırmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.