|   | 
  • ÇOLAKBAYRAKTAR:'' 2013 YILINDA İŞ DÜNYASI İÇİN ÖNEMLİ BOŞLUKLAR DOLDUR


    ÇOLAKBAYRAKTAR:'' 2013 YILINDA İŞ DÜNYASI İÇİN ÖNEMLİ BOŞLUKLAR DOLDUR
    Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kayseri Şube Başkanı Ahmet Çolakbayraktar, "2013 yılında iş dünyası için önemli boşlukları dolduracak sivil bir anayasa yapılmasını diliyoruz" dedi.

     Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kayseri Şube Başkanı Ahmet Çolakbayraktar, "2013 yılında iş dünyası için önemli boşlukları dolduracak sivil bir anayasa yapılmasını diliyoruz" dedi.

    MÜSİAD, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Hilton Otel'de verdiği kahvaltıda basın mensuplarını bir araya getirdi.

    Kahvaltının ardından konuşan Çolakbayraktar, kamuoyunu tarafsız bilgilendirmekle sorumlu basın mensuplarının kutsal bir görev yaptığını söyledi.

    İş dünyasının 2013 yılı beklentileriyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Çolakbayraktar, 2012'de beklenen sivil anayasanın meclisten çıkmadığını belirtti.

    Yeni, özgürlükçü bir anayasanın gerekliliğine dikkati çeken Çolakbayraktar, şöyle devam etti:

    "2023 vizyonu olan ülkemizde ekonomimizin dünya ekonomileri içinde saygın bir noktaya ulaşması bekleniyor. İş dünyasının 2013'ten beklentileri yüksek. 2013 yılında iş dünyası için önemli boşlukları dolduracak bir sivil anayasa yapılmasını diliyoruz. Avrupa'daki ekonomik kriz devam ediyor. Mali disiplin içinde olanlar yoluna devam ederken, hoyratça çalışanlar büyük bocalama içinde. Türkiye'nin bu ekonomik yangından etkilenmemesi mümkün değil."

    Gazetecilere yıpranma hakkının tekrar verilmesiyle ile ilgili açıklamalarda bulunan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya ise, "Bu kararın çıkmasında bizlerin de, Ak Parti Grup Başkanvekilimiz Mustafa Elitaş'ın da büyük payı var. Türkiye'nin dört bir yanından gazetecilerin sesi yükseldi ve tekrar haklarına kavuştular" şeklinde konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.