|   | 
  • CUMHURİYET MEYDANINDASÜRPRİZ EVLENME TEKLİFİ


    CUMHURİYET MEYDANINDASÜRPRİZ EVLENME TEKLİFİ
    Kayseri Cumhuriyet Meydanı'nda sürpriz bir evlenme teklifi yaşandı.1 yıldır beraber olduğu sevgilisini Cumhuriyet Meydanı'na getiren Suat Şanlı, sevgilisi Karanfil Karlıtepe'ye bir sürpriz yaptı.

    Kayseri Cumhuriyet Meydanı'nda sürpriz bir evlenme teklifi yaşandı. 1 yıldır beraber olduğu sevgilisini Cumhuriyet Meydanı'na getiren Suat Şanlı, sevgilisi Karanfil Karlıtepe'ye bir sürpriz yaptı. Genç çift meydana gelmeden önce yakınları, hazırlık yaptı. Gencin meydana gelmesi ile birlikte konfetiler ve meşaleler yakıldı.

    Karanfil Karlıtepe meşalelerin yanması ve 'benimle evlenir misin?' pankartının açılması ile duygu dolu anlar yaşadı. Karlıtepe, "Çok şaşırdım. Böyle bir şeyin olacağı aklımdan geçmiyordu. Sürpriz bir şekilde evlilik teklifi aldığım için çok mutluyum" dedi.

    Sürpriz evlenme teklifini hazırlayan Suat Şanlı ise, "Düşüncelerimi gerçekleştirdiğim için çok mutluyum. Evlilik teklifini bu şekilde yaptığım için çok mutluyum" ifadelerinde bulundu.

    Sürpriz evlenme teklifinin ardından genç çift, tebrikleri kabul etti.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.