|   | 
  • Dikkat! ?Arabanda Yılan Var?


    Dikkat! ?Arabanda Yılan Var?
    Kayseri'de bir kişi, otomobilinin üstünde bulunan, "Arabanda yılan var" notunu görünce itfaiye ve polisi alarma geçirdi.

     Edinilen bilgiye göre Muhsin Yılmaz, dün akşam saatlerinde özel otomobilini işlerini halletmek üzere otoparka bıraktı. Bu arada otomobilin lastiği üzerinde yılan gördüğünü iddia eden bir vatandaş, aynanın üzerine, "Arabanda yılan var" yazılı bir not bıraktı. İşlerini hallettikten sonra otomobilinin başına gelen Muhsin Yılmaz, gördüğü not üzerine şaşkına döndü. Bir süre otomobilini arayan Yılmaz, yılanı kendi bulamayınca itfaiyeye haber verdi. Kısa süre içerisinde gelen itfaiye ekipleri, yılan bulunduğu iddia edilen otomobili aramaya başladı.
    Otomobili didik didik arayan itfaiye ekipleri, yılanı bulamadı. Bu arada vatandaşlar da otomobilde ve çevresinde yılan ararken, araç yılanın bulunması için çekici ile sanayiye kaldırıldı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.