|   | 
  • Ebru Seyahat yenilenen yüzüyle müşterilerinin hizmetinde


    Ebru Seyahat yenilenen yüzüyle müşterilerinin hizmetinde
    Kayseri’nin köklü turizm seyahat acentelerinden Ebru Seyahat Acentesi ve Turizm İşletmesi A.Ş. Kayseri’de, yenilenen yönetimi ve hizmet anlayışı ile müşterilerine daha kaliteli hizmet veriyor.

    Ebru Seyahat Yönetim Kurulu Başkanı Necati Yıldırım, şirketi 2015’in 6’ıncı ayında devraldıklarını ve Dayanıklı Tüketim Malları sektöründe hizmet odaklı anlayış çerçevesindeki yaklaşık 30 yıla varan tecrübesini müşterileri ve iş ortaklarıyla paylaşmak istediğini söyledi.

     

    Yıllardır hizmet sektörünün en alt kademesinden en üst kademesine kadar basamak basamak her aşamasında görev yaptığını belirten Yıldırım, uzun yıllar yurt dışında da kalarak edindiği uluslararası tecrübelerini Kayseri’de Ebru Seyahat Acentesi ve Turizm İşletmesi A.Ş.’nde uygulamaya geçirmek istediğini belirtti.

     

    Tursab A grubu Seyahat Acentesi belgesine sahip olan ve Tunagür Seyahat markası ile bilinen Ebru Seyahat’in yoğunlukla hac ve umre programları yapan bir turizm şirketi olduğunu ifade eden Yıldırım, bunun yanında Türk Hava Yolları başta olmak üzere tüm yerli hava yolu şirketlerinin yetkili acenteliği ile beraber Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) üyesidir.  

     

    Yıldırım, dünyanın her noktasına uçak bileti satışları yaptıklarını ve müşterilerin yüzde 95’inin kurumsal firmalar olduğunu vurguladı.

     

    Ayrıca yurt içi ve yurt dışına iş seyahatleri ve turizm maksatlı her türlü gezi ve turlar düzenlediklerini, Tursab önderliğinde başlatılan iç turizmde erken tatil rezervasyon satışları ile daha ekonomik tatil imkanlarının müşterilerine sunduklarını dile getiren Yıldırım, önümüzdeki günlerde organizasyon işine gireceklerini söyledi.

     

    Özellikle bayi toplantılarının organizasyonlarını üstlenme konusunda sektöre öncülük etmek istediklerini belirten Yıldırım, “Bu alanda Kayseri’de ciddi anlamda bir açık olduğunu gördüm. Bende yıllardır satış kanalları ile müşterilerine ulaşan, firmalarda görev yaptığım bayilerin bu tür toplantılarda beklentilerinin neler olduğunu, nasıl memnun kalacağını çok iyi biliyorum. Bu bilgi ve tecrübemi sektördeki paydaşlarımızla paylaşarak bu alandaki açığı kapatacağımıza inanıyorum. Müşterilerimiz kurumsal güvenilir bir firmayla çalışmanın huzurunu yaşayacak. Herhangi bir sorunla karşılaşmadan kaliteli bir hizmet almış olacaklar. Bu hizmetleri verebilecek her türlü alt yapıya sahibiz” diye konuştu.

     

    Sadece Kayseri’ye değil bölgeye hizmet veren bir kuruluş olduklarını ve Türkiye’nin her bölgesiyle de irtibatlı olduklarını, müşterilerine gitmek veya konaklamak istedikleri illerde kolaylık sağlayabileceklerini ifade eden Yıldırım, dolayısıyla da bütün mercilere, sivil toplum kuruluşlarına, mesleki odalara, Organize sanayi bölgesinde ki firmalara ve şehir merkezinde ki işletmelere ulaşıp, yakın münasebetler kurarak Ebru Seyahat’in yeni yüzünü ve vizyonunu anlatmaya çalıştıklarını belirtti.

     

    Kaliteden taviz vermeden hizmet üretmeye çalıştıklarını anlatan Yıldırım, “Hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutma hedefiyle yola çıktık. Bunu da kısa sürede başardık. Amacımız güven ve kaliteyi artırarak hizmet vermeye devam etmek ve yeni başlayacağımız iş kollarında da aynı kaliteyi yakalayabilmektir” şeklinde konuştu.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.