|   | 
  • Elitaş: Onların sonları hüsran olacaktır


    Elitaş: Onların sonları hüsran olacaktır
    Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Diyarbakır'ın Silvan karayolunda PKK'lı teröristlerin bombalı saldırısında şehit olan özel harekat polisi Nuri Yazanel için taziye mesajı yayımladı.

    Ekonomi Bakanı Elitaş, mesajında şu ifadelere yer verdi:

     

    "Dün Diyarbakır’dan gelen acı bir haberle yüreğimiz dağlandı. Milletimizin can ve mal güvenliği, emniyeti için gece gündüz demeden, bin bir zorlukla görev yapan polislerimize PKK’lı hainler tarafından bir saldırı gerçekleştirildi. 

     

    Milletimizin birlik ve beraberliğine kasteden bu alçak PKK’lı hainlerin, Diyarbakır’da zırhlı polis aracına düzenlediği alçakça saldırıda 3 polisimiz şehit oldu. Şehitlerimize Allah’tan Rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum. Bir kez daha vurgulamak istiyorum; milletimizin birlik ve beraberliğine kasteden bu alçaklar, hainler emellerine ulaşamayacak, onların sonları hüsran olacaktır. Şehit polislerimizin katilleri bulunup, bu alçakça saldırının hesabı teröristlerden mutlaka sorulacaktır.

     

    Söz konusu alçakça saldıra şehit olan vatan evladı polislerimizden Nuri Yazanel kardeşimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına sabır ve metanet diliyorum. Silah arkadaşlarına, emniyet teşkilatımıza, başsağlığı diliyorum."




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.