|   | 
  • Emeklilerin Maaşları Bayramdan Önce Ödenecek


    Emeklilerin Maaşları  Bayramdan Önce Ödenecek
    Emeklilerin maaşları Kurban Bayramı öncesinde ödenecek.

     Şanlıurfa'da bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, 8 milyon 600 bin emekli ve hak sahibinin bayramdan önce maaşlarının ödeneceğini açıkladı.

    Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa'daki temasları kapsamında Şanlıurfaspor yönetimi ve basın mensupları ile kahvaltıda buluştu. İl Özel İdaresi'ne ait fidanlıkta yapılan kahvaltı öncesi açıklamalarda bulunan Faruk Çelik, Şanlıurfaspor'dan şampiyonluk beklediklerini söyledi. Şanlıurfaspor'a moral amaçlı yapılan kahvaltılı basın toplantısında Adana'da yapılacak Şanlıurfaspor- Adanademirspor maçını bizzat takip edeceğini aktaran Çelik, "Şanlıurfaspor'un kazanmasını temenni ediyorum ve bu 1 milyon 800 bin Urfalı'nın bu beklentisinin de bu yıl gerçekleşmesini temenni ediyorum." dedi.

    Ardından Türkiye'de 8 milyon 600 bin emeklinin bulunduğunu hatırlatan Çelik, emeklilere bayram öncesi maaş müjdesi verdi. Çelik Şöyle devam etti: "Türkiye'de 8 milyon 600 bin SSK ve Bağkurlu emekli ve hak sahibi var. Bunların maaşlarını yani emekli aylıklarını gerek emeklilerimize gerek hak sahiplerine bayram öncesi ödenmesi için çalışmalarımızı tamamladık. Çift numaralı olanlar 11 Ekim'de tek numaralı olanlar ise 10 Ekim'de, bayramdan önce SSK ve Bağkur emekli maaşlarını almış olacaklardır."



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.