|   | 
  • Engelliler 3´Üncü Geleneksel Engelli Piknik Şenliğinde Buluştu


    Engelliler 3´Üncü Geleneksel Engelli Piknik Şenliğinde Buluştu
    Kayseri Anadolu Sakatlar Derneği tarafından geleneksel 3?üncü piknik şenliği düzenlendi.

     Şenlik Sarımsaklı barajı mesire alanında yapıldı. Pikniğe engelliler ve aileleri katıldı. Engelliler piknikte hem eğlendi hem temiz hava aldı. Türküler eşliğinde semaverler yakıldı, mangallar hazırlandı. Çaylar içildi sohbetler edildi. Balık ekmek ikram edilen piknikte engelliler güzel bir gün geçirdi.

     

    Anadolu Sakatlar Derneği Genel Başkanı Osman Kılıç amaçlarının engellileri bir arada buluşturarak kaynaştırmak olduğunu söyledi.

     ?Bura da amacımız engellilerin sürekli evde bunalımdan yola çıkacak olursak o insanları bir araya toplayıp güzel bir gün geçirip güzel bir motivasyon olarak kendilerini burada ağırlmak. Bu pikniğimizde tüm engellilerin bir arada buluşması kendilerinin bir arada sohbet etmesi, sorunlarını bir arada dile getirmesi, bu buluşmalarda büyük projeler, büyük kaynaklar büyük güzellikler ortaya çıkması açısından yaptık.?

     

    Engelli Eftal Özkartal piknikte güzel bir gün geçirdiklerini söyleyerek yetkililere teşekkür etti.

     

    ?Anadolu Sakatlar Derneğimizin bize düzenlemiş olduğu pikniğe çok teşekkür ediyoruz. Engelli arkadaşlarımızla buraya geldik, hep birlikte beraber geziyoruz eğleniyoruz. Biraz sonrada yemeğimizi yiyeceğiz çok güzel bir ortam teşekkür ederiz yetkililere.?

     

    Pikniğe ilk defa gelen engelli Ayşe yiğit mutlu olduğunu dile getirdi.

    ?Bu ortam çok güzelmiş ilk defa geliyorum, bu ortamda bulunan arkadaşlar çok memnun gelmeyenler vardı, geldiğimiz için çok mutluyuz, inşallah her zaman böyle imkânlar sağlanır. Böyle ortamlara bizlerde geliriz dört duvar arasında kalan arkadaşlarımızın da gelmesini istiyoruz. En azından bir değişiklik oluyor.?

     



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.