|   | 
  • Erciyesspor taraftarının teknik direktör isyanı


    Erciyesspor taraftarının teknik direktör isyanı
    Kayseri Erciyes Taraftarlar Derneği Başkanı Durdu Havur, Erciyesspor Kulübü'nün Teknik Direktör Timuçin Beyazıt ile yollarını ayırmasının ardından açıklama yaptı.

    Dernek Başkanı Durdu Havur, kulübün, geçen sezonu 4 hocayla tamamladığını hatırlatarak, şunları kaydetti:

     

    “Süper Lig'de hoca değişme rekoru kıran takımımız bu sene umarız kendi rekorunu egale etmez. Kendi bünyemizdeki UEFA Pro lisans sahibi hocamızdan istifade etmek yerine hep dışarıdan getirilen ve ilk deneyimlerini Erciyesspor'da yapan teknik direktörlerden bıktık. Üstelik bu kişiler diplomaları olmadığı için Mustafa Özkeş hocamızın diplomasını kullandılar. Biz artık Mustafa Özkeş hocamızın takım için tek çare olduğunu düşünüyoruz. Hocamız bu defa diplomasını kendisi için kullanmalı ve takımın kurtuluşu başlamalıdır. Şimdiye kadar başka hocalara şans veren yönetimin bu defa Erciyesspor'a şans vermesini ve Mustafa Özkeş hocayı göreve getirmesini bekliyoruz. Çünkü kendi bünyemizde böyle bir hoca bulunması Erciyesspor için bir şanstır.”

     

    Durdu Havur, bu saatten sonra yeni bir stajyer hoca getirilmesinin Erciyesspor'un 'bile bile lades' olması anlamına geleceğini söyledi. 




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.