|   | 
  • Erdoğan: Malum eş başkanın yaptığı ihanettir


    Erdoğan: Malum eş başkanın yaptığı ihanettir
    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın öz yönetim ile ilgili açıklamalarına sert tepki gösterdi.

    Suudi Arabistan’a hareketinden önce Atatürk Havalimanı’nda basın açıklaması yapan Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmasından satır başları şöyle: 

     

    "Suriye’deki son gelişmelerin PKK terör örgütünün ülkemizin birlik ve beraberliğine yönelik iştahını da kabarttığını görüyoruz. PKK’nın Suriye kolu PYD, YPG’nin elde ettiğini düşündüğü bazı kazanımları ülkemize taşıma gayreti son terör olaylarının sebeplerinden biridir. Biz bunlara fırsat vermedik, asla da vermeyeceğiz. 

     

    Şu an güvenlik güçlerimiz son derece başarılı operasyonlara imza atıyorlar. Yurt içinde ve yurt dışında etkisiz hale getirilen terörist sayısı 3 bini aşmış vaziyettedir. Bu operasyonlar ülkemizde terörü tamamiyle yok edene kadar ve bu noktada bölgeye refah, huzur getirinceye kadar kararlı bir şekilde milli güvenliğimiz için bunu tehdit olmaktan çıkarıncaya kadar devam edecektir.

     

    "Türkiye üzerinden operasyon yapmak isten boyunun ölçüsünü alacaktır"

    Bölücü örgütün siyasi uzantıları mevcut konjonktürden istifade ile ağızlarındaki baklayı çıkarmaya başladılar. Bu süreç, maskelerin düştüğü gerçek yüzlerin de görüldüğü bir süreçtir. Malum eş başkan, hafta sonu Rusya ziyareti sonrasında kulaklarına üflenen suflelerin de etkisiyle olsa gerek bir takım hezeyanlar ifade etmiştir. Bu eş başkanın yaptığı açık ve net olarak bir provokasyondur, ihanettir. Türkiye üzerinde operasyon yapmak, ameliyat yapmak isteyen herkes boynunun ölçüsünü almıştır ve bunlar da alacaktır. Terör örgütü ve onun kuklası olan siyasetçiler bu noktada attıkları adımlarda dikkatli olmaları gerektiğini söylerken bunlar tam tersini icra etmişlerdir. 

     




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.