|   | 
  • ERÜ'den yerli üretim elektrikli araba 'VOLTA'


    ERÜ'den yerli üretim elektrikli araba 'VOLTA'
    Tübitak (Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu) tarafından düzenlenen 2015 yılı Alternatif Enerjili Araç Yarışları gerçekleştirildi.

     
    Tübitak (Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu) tarafından düzenlenen 2015 yılı Alternatif Enerjili Araç Yarışları hafta sonu gerçekleştirildi.

    Yarışlara, Elektromobil kategorisinde katılan Erciyes Üniversitesi Enerji Sistemleri Kulübü Enerjist Takımı kendi ürettikleri VOLTACAR adlı elektromobille yarıştı. KCETAŞ?ın sponsor olduğu ERÜ?lü gençler, başarılı bir performans sergileyerek dikkat çekti. 

    Devlet-üniversite-sanayi iş birliğinin güzel bir örneğini oluşturan yarışma, gençlerin bilimsel projelerini göstermelerine de olanak sağladı. Alternatif ve yenilenebilir enerjiye gereken önemi veren KCETAŞ yetkilileri, yarışmada performansları ile dikkat çeken ERÜ takımını tebrik ederken, bilimsel projelerle fark yaratan gençlere desteklerinin her zaman devam edeceğini belirtti.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.