|   | 
  • Fevzi Konaç'tan 'TC Restaruant'lı gönderme


    Fevzi Konaç'tan 'TC Restaruant'lı gönderme
    Kayseri Barosu Başkanı Avukat Fevzi Konaç, AK parti ile CHP arasında uzun zamandır devam eden ve olumsuz sonuçlanan koalisyon hükümeti kurma çalışmalarına 'TC Restaruant'lı ve garsonlu gönderme yaptı. Başkan, göndermede ?Mutfak yanıyor? ifadesini kullandı.

     
    Kayseri Barosu Başkanı Fevzi Konaç, kurulamayan koalisyon hükümeti ile ilgili sosyal paylaşım sitesindeki kişisel hesabından ?Günün menüsü? başlıklı bir yazı kaleme aldı. 

    Kurulamayan koalisyon hükümeti ve vatandaşa yansımasına dikkat çeken Başkan Konaç, eleştirel tepkisini şöyle dile getirdi: ?Garson der ki; 'Ülke olarak koalisyon istediniz ama ne yazık ki kalmadı. Arzu ederseniz başka şeyler verebiliriz.' Müşteri sorar; 'Başka neler var?' Garson söze girer; 'Efendim sayayım! Biraz belirsizlik. Biraz karmaşa. Biraz başsızlık. Biraz terör. Biraz güven problemi. Biraz endişe. Biraz devlet adına kan kaybı. Biraz siyasi gelecek hesapları. Biraz tabanlara şirin görünme gayreti. Biraz anket sonuçlarını merak. Biraz biz sizi uyarmıştık ukalalığı. Biraz barajı aşarlarsa ülke yine karışır tehditleri. Biraz muhalefette de bir numara yokmuş algısı. Biraz hiçbir şey değişmez beklentisi. Biraz ağzınız yüzünüz sürtüldü iyi oldu oh çekişi. Biraz tek başına iktidar hayallerinin depreşmesi. Biraz hayal kırıklığı. Biraz ne olacak memleketin hali nostaljisi. Biraz yuh olsun bu partilere tiksintisi. Biraz biz mecliste olsaydık bu olmazdı tepkisi. Biraz biraz biraz biraz.? Vatandaş hayıflanır ve der ki; 'Desene mutfak yanıyor.' Garson bütün soğukkanlılığı ile vatandaşa cevap verir:

    'Aşçının iyisini getirmez isek biz de batacağımızdan korkuyoruz. Gerçi müşterilerimizden siyasiler ortaya karışık tercih ediyorlar ama. Allah'tan erken fark ettik. Üç ay sonra gelirseniz o iş tamam. Koalisyon menüde yine hazır olur hiç merak etmeyin' ve camda bir yazı: 'İş yerimiz 3 ay tadilatta olduğundan, menüde olanlarla yetinmeniz önemle rica olunur.' TC Restaruant. Eh sayılı zaman çabuk geçermiş bize de sabır düşer. Vah ki vah.?



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.