|   | 
  • Genç futbolcu toprağa verildi


    Genç futbolcu toprağa verildi
    Kayseri'de amatör küme takımlarından Argıncıkspor'da top koşturan 18 yaşındaki Duran Orhan, yediği ekmeğin nefes borusuna kaçması sonucunda hayatını kaybetmişti. 18 yaşındaki genç futbolcu bugün kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

    Sabah kahvaltısı yaptığı sırada yediği ekmeğin nefes borusuna kaçması sonucunda fenalaşan 18 yaşındaki Duran Orhan, ailesi tarafından kaldırıldığı Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

     

    4 yıldır top koşturduğu Kayseri Birinci Amatör Küme takımlarından Argıncıkspor'da U-19 takımının kaptanlığını da yapan Duran Orhan'ın cenaze namazı Melikgazi ilçesi Mimarsinan Demokrasi Mahallesi'ndeki Mahmut-Ayşe Bozkurt Camii'nde kılındı. Cenaze namazı öncesinde baba Tuncay Orhan, oğlunun tabutuna sarılarak gözyaşı döktü.

     

    Takım arkadaşlarının da katıldığı cenaze namazından sonra Duran Orhan'ın cenazesi Gesi İldem mezarlığına defnedildi.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.