|   | 
  • Gol yemeden ligi bitirdiler


    Gol yemeden ligi bitirdiler

    Kayseri'de U-17 Futbol Ligi klasman grubu maçları tamamlandı. Üç ayrı grupta oynanan maçların sonunda C Grubu'nda yer alan Kocasinan Şimşekspor namağlup şampiyon olurken kalesinde tek bir gol bile görmedi. 
    Kayseri U-17 Futbol Ligi haftasonu oynanan maçlar ile tamamlandı. Bu sezon 24 takımın 3 ayrı grupta mücadele ettiği ligde C Grubu'nda yer alan Kocasinan Şimşekspor sahalarda az görülen bir başarıya imza attı. Sarı-Siyahlı renklere sahip olan takım ligi namağlup şampiyon olarak tamamlarken oynadığı 7 maçta tek bir gol bile yemedi. Bu maçlarda rakip filelere 31 gol gönderen ekip maç başı 4.4'lük bir gol ortalaması yakaladı. Bu başarısı ile Play-Off hakkı elde eden ekibin Antrenörü Yaşar Karaoğlan, ''Klasman grubunda çok önemli takımlar ile karşılaşmamıza rağmen tek bir gol bile yemeyen oyuncularımı kutluyorum. Amacımız Play-Off sonunda ilimizi Türkiye şampiyonasında temsil etmek'' dedi.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.