|   | 
  • GÜLEN YÜZLER'DEN SINAV DENEYİMİ


    GÜLEN YÜZLER'DEN SINAV DENEYİMİ
    Büyükşehir Belediyesi Eğitim Faaliyetleri bünyesinde eğitim gören Gülen Yüzler üniversite hazırlık öğrencileri, 24 Mart 2013 tarihinde düzenlenecek olan Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı (YGS) öncesi Melikşah Üniversitesi Hukuk Fakültesi dersliklerinde deneme sınavına girdi.

     YGS öncesi motivasyonu artırmak ve öğrencileri üniversiteye teşvik etmek amacıyla yapılan deneme sınavı 492 üniversite hazırlık öğrencisinin katılımıyla gerçekleştirildi. Sınava giren öğrenciler, üniversite ortamında yapılan deneme sınavının kendileri için gerçekçi bir prova olduğunu kaydederek yapılan bu uygulamanın YGS öncesi eksikliklerini görmeleri noktasında fayda sağladığını belirttiler.
    Öğrenciler, zorlu maraton öncesi gözetmenler nezaretinde YGS kurallarına uygun olarak yapılan deneme sınavında gerçekçi bir prova yapmış oldu.

    (İHA)



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.