|   | 
  • Hafta sonu Erciyes'e yoğun ilgi


    Hafta sonu Erciyes'e yoğun ilgi
    Yarıyıl tatilinin son günü Erciyes'e çıkan tatilciler, teleferik ve Erciyes Develi karayolunda uzun kuyruklar oluşturdu.

    Son yılların Kış turizminin gözde merkezlerinden Erciyes'e sömestre tatilinin son günü  ulaşmak neredeyse imkansız hale geldi. Yoğun Kar yağışı ve tesislerin geceden hazırlanması ve süper manzarası eşliğinde zirveye çıkmak isteyenler teleferiğe yönelince uzun kuyruklar oluştu. Kuyruğa rağmen yarıyıl tatilinin son gününü Erciyes'de geçirmek için sıraya giren tatilcilerden bazıları Erciyes'e ilk kez geldiklerini, bazıları da daha önce bir çok kez  geldiklerini ve her yıl gelmeye devam edeceklerini söylediler.
    Sömestir tatilinin son günlerinde çocuklarıyla Erciyes'e akın eden aileler de araçlarıyla uzun kuyruklar oluşturdu. Günübirlikçi vatandaşların da akın ettiği Erciyes'de neredeyse adım atacak yer kalmadı. Okulların açılmasına bir gün kala çocuklar kızaklarla karın tadını çıkardı. Araç kuyruğu sebebiyle misafirler zun kuyruklar oluşturdu. Uzun kuyruk sebebiyle zirveye çıkamayanlar ise bu durumu fırsata çevirip yol kenarında sucuk ekmek ve mangal yaptı.
    Erciyes'e tatile geldiklerini söyleyen ziyaretçiler, ''Hafta sonunu çocuklarımızla beraber değerlendirelim istedik.Biraz kayacağız, sonra sucuk ekmek yiyip, aktivitelere katılacağız. Akşamüstü döneceğiz'' dedi. Erciyes'de hava sıcaklığının -4 derece olduğu belirlendi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.