|   | 
  • HARB-İŞ'DEN MHP'YE ZİYARET


    HARB-İŞ'DEN MHP'YE ZİYARET
    Harb-İş Kayseri Şubesi ve Anatamir Yardımlaşma Sandığı Üyeleri Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mete Eke'yi ziyaret etti.

     Harb-İş Kayseri Şubesi ve Anatamir Yardımlaşma Sandığı Üyeleri Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mete Eke'yi ziyaret etti.

    Harb-İş Kayseri Şubesi 2. Başkanı Metin Çetindağ, Harb-İş Şube Genel Sekreteri Yücel Doğan ve Anatamir Yardımlaşma Sandığı Üyeleri Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mete Eke'yi makamında ziyaret ettiler.

    Harb-İş Şube teşkilatı ve Anatamir Yardımlaşma Sandığı'nın çalışmaları hakkında bilgiler veren Şube 2. Başkanı Metin Çetindağ, çalışmalarında her zaman destekçi olan Başkan Eke ve yönetimine teşekkür etti.

    Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mete Eke'di ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Harb-İş Sendikasının önemli işleri imza attığını belirterek her zaman sendika üyelerinin yanında olduğunu söyledi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.