|   | 
  • Hiçyılmaz: "Son teröriste kadar operasyonların devam etmesi gerekir"


    Hiçyılmaz:
    Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, ?Koalisyon hükümeti çalışmalarının başarıya ulaşmasını temenni ediyorum? dedi.

     
    Kentte bulunan basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelen KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz çeşitli konularda açıklamalarda bulundu. İki yıl içerisinde yapmak istedikleri çalışmaların çoğunu yerine getirdiklerini kaydeden Hiçyılmaz,

    "Kayseri ticaret odasında 2013 yılının Mayıs ayında yapılan seçimlerde yönetime gelmiş olan heyetimiz iki yılı aşkın süredir Kayseri Ticaret Odasında 17 bin civarındaki üyemize hizmet vermek bakımından elinden gelen tüm gayreti göstermekte ve yaptığı her hizmetin odağına üyelerimizi koymak suretiyle onların daha iyi ticaret yapmaları ve yaptıkları ticaretten daha çok kar etmeleri bakımından bizim ne yapmamız gerekiyorsa onları yapmaya çalışıyoruz. Bu iki yılı aşkın sürelik zaman içerisinde yapmaya söz verdiğimiz bir çok icraatın aşağı yukarı yüzde seksenini yapmış durumdayız. Kayseri Ticaret Odası Türkiye'nin en önemli odalarından bir tanesidir. Bizden öncede Kayseri Ticaret Odasının yönetiminde bulunan her arkadaşımız Kayseri Ticaret Odasının Türkiye?de önemli bir oda haline gelmesi bakımından gayretler göstermişlerdir. Yani Kayseri Ticaret Odasına üye olan arkadaşların ticaret odasından daha çok menfaat elde etmeleri, kendilerinin daha iyi temsil edilmeleri ve Türkiye?de bizimle eşit olabilecek odalarda neler yapılıyorsa hem onları yapmaları ama onunla da yetinmeyip daha da fazlasını yapmamız gerektiği bilinciyle hareket ediyoruz."

    Yeni yapılacak olan hizmet binası hakkında bilgiler veren Hiçyılmaz, "17 bin üyesi olan Kayseri Ticaret Odasının 70 yıldır kullandığı şuan itibariyle üyelerimize daha iyi hizmet verme noktasında yapabileceğimiz şeyleri yapamadığımız, icraatlarımızı tam manasıyla gerçekleştiremediğimiz ve hizmetlerimizin aksamasına sebep olduğunu düşündüğümüz hizmet binamızın yenilenmesi yeni bir hizmet binasının yapılması zorunlu hale gelmiştir. Hizmet binasının yapılması hususunda çalışmalar yürüttük ve çevre yolu üzerinde sanayi odasının yanındaki arsamız üzerinde Kayseri Ticaret Odasına ve Kayseri ticaretine yakışır bir hizmet binası için çalışmalar yaptık" dedi.

    Hükümet kurma çalışmalarını değerlendiren KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz çalışmaların biran önce başarıyla sonuçlanmasını temenni ettiklerini söyledi. Hiçyılmaz, ?Başbakan Ahmet Davutoğlu hükümeti kurma görevini yerine getirme bakımından Cumhuriyet Halk Partisi ile görüşmelerini yapıyor. Bu görüşmeler neticesinde ümit ediyorum Cumhuriyet Halk Partisi ile olabilir Milliyetçi Hareket Partisi ile olabilir bir koalisyon hükümetinin kurulması iş dünyası bakımından çok önemlidir. Çünkü ihracat konusunda olsun, istihdam konusunda olsun ve diğer konularda iş dünyasının sıkıntıları var. Bu sıkıntıların çözülebilmesi bakımından da güçlü bir hükümete ihtiyaç vardır. Bunun için koalisyon hükümeti çalışmalarının başarıya ulaşmasını temenni ediyorum. Fakat koalisyon hükümeti kurulması noktasında bir başarısızlık söz konusu olursa tekrar milli iradeye başvurmakta demokrasinin gereğidir? şeklinde konuştu.

    Son günlerdeki terör olaylarını da değerlendiren Hiçyılmaz, ?Tabi seçimlerden sonra Türkiye?de hükümet krizi bir boşluk gibi gören bazı terörist mihraklar Türkiye'yi karıştırmanın çok uygun bir zaman ve zemin olduğunu düşündüren ve Türkiye'yi karıştırmak için ellerinden gelen tüm çirkinlikleri yapmaya başladılar. Hükümetin son teröriste kadar operasyonlarına devam etmesi gerekir? dedi.

    Konuşmaların ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Hiçyılmaz, borcu olan üyelerin borçlarını ödemelerini istedi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.