|   | 
  • Hisarcıklıoğlu: "Huzur olmadan ticaret olmaz"


    Hisarcıklıoğlu:
    TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, terörle mücadelede ekonominin önemli rol oynadığını vurguladı. Hisarcıklıoğlu "huzur olmadan ticareti ticaret olmadan da zenginlik olmaz" dedi.

     
    Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, terörle mücadelede ekonominin önemli rol oynadığını vurguladı. Hisarcıklıoğlu, "Unutmayalım ki huzur olmadan ticaret, ticaret olmadan da zenginlik olmaz" dedi.

    Satış geliri en çok artan 100 şirketin (3. Türkiye 100) ödüllendirildiği törende terör olaylarını değerlendiren Hisarcıklıoğlu, "Terör saldırılarının  amacının ülkemizin huzur ve istikrarını bozmak ve toplumda korku havası ve kaos ortamı yaratmak olduğunu biliyoruz. Gençlerimizin hayata tutunmaları, şiddet içeren ideolojilerin esiri olmamaları için onları girişimciliğe yöneltmeliyiz" diye konuştu.

    "Girişimcilik vurgusu yaptı"
    Türkiye'de girişimciliğin ne kadar bitme noktasında olduğuna değinen Hisarcıklıoğlu, "Türkiye'nin zenginleşmesinin yolu, daha çok girişimci çıkarmasından ve hızlı büyüyen şirket sayısının artmasından  geçiyor. Amerika'da çocuklara kimi örnek aldıkları sorulduğunda Steve Jobs veya Mark Zuckerberg gibi isimler öne çıkıyor. Ama Türkiye'de ünlü bir girişimci olmayı amaçlayan yok" ifadelerini kullandı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.