|   | 
  • İSTİKBAL TURİZM SEKTÖRÜNÜ AĞIRLADI


    İSTİKBAL TURİZM SEKTÖRÜNÜ AĞIRLADI
    Boydak Holding, otelcilik alanında verdikleri hizmetleri entegre iş anlayışıyla hayata geçiriyor.

     Boydak Holding, otelcilik alanında verdikleri hizmetleri entegre iş anlayışıyla hayata geçiriyor. Bir otelin A'dan Z'ye tüm ihtiyaçlarına cevap veren Boydak Holding, geçtiğimiz günlerde Antalya'dan gelen 70 kişilik Housekeeper Grubu'nu Kayseri'de ağırladı. Hem ürünlerini tanıttı hem de sektörü değerlendirerek, otelcilik alanındaki yenilikleri ve son gelişmeleri paylaştı.

    Mobilyadan finansa, tekstilden finansa kadar sekiz ayrı sektörde 35 şirketi ile faaliyetlerini sürdüren Boydak Holding, Antalya'dan gelen 70 kişilik Housekeeper grubunu Kayseri'de ağırladı. Boydak Holding'in her biri kendi alanında Avrupa'nın en büyükleri içinde yer alan üretim tesislerindeki yatak, tekstil, kumaş, çelik tel, yay ve profil ve sünger tesislerini gezerek, teknolojik yenilikler, üretim kapasiteleri, kalite anlayışı ve makine parkı hakkında bilgi aldılar.

    Otel ekipmanları alanında da başarılı şekilde faaliyetlerini sürdüren Boydak Holding, İstikbal Hotel Concept serisi ürünleri ile, özel yatak çeşitlerinden bahçe mobilyalarına, otel odası mobilya takımlarından otel tekstil ürünlerine, banket sandalyelerinden lobi oturma gruplarına, otel odaları için özel olarak hazırlanmış yatak olabilen fonksiyonel kanepelere kadar pek çok alanda en iyi çözümleri sunuyor.

    Türkiye'nin çeşitli yörelerindeki otellerle işbirliğini sürdüren, özel projelere imza atan, otel ihtiyaçlarına yönelik tasarımlar oluşturan İstikbal Hotel Concept bünyesindeki uzman Ar-Ge ve tasarım ekibi, gündemde olan yeni çalışmalar hakkında Housekeeperlar'a bilgi aktarımında bulundu. Ekip ayrıca otel müşterilerinin memnuniyetinin artırılması konusunda yapılması gereken çalışmalarla ilgili housekeeperlarla fikir paylaşımında da bulundu. Oldukça verimli geçen ziyaretin ikinci günü de, ziyarete eşlik eden Boydak Holding Mobilya Grubu Pazarlama Koordinatörü Bilal Uyanık, bu tür ziyaretlerin ve işbirliğinin sektör açısından sevindirici olduğunu ve sektörde artan kalite anlayışının daha yukarılara taşınacağını belirterek, otel sektöründe hizmet ve ürün kalitesinin artırılması noktasında grup olarak her zaman desteklerini sürdüreceklerini belirtti.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

    1. volkan altunbulak

      mhp genel başkanlığına en çok yakışacak isim

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.