|   | 
  • İtfaiye önüne bırakılan üzeri bantlı telefon paniğe neden oldu


    İtfaiye önüne bırakılan üzeri bantlı telefon paniğe neden oldu

    Kayseri'de Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'nın kapı bariyerinin üzerine bırakılan üzeri bantlı telefon paniğe neden oldu. 
    Merkez Kocasinan ilçesine bağlı Mimarsinan Mahallesi, Susurluk Sokağında bulunan Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'nın önünde gerçekleşti. Kapı bariyerlerinin üzerine bırakılan üzeri bantla sarılı telefonu gören vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi. Ekipler çevre de geniş güvenlik önlemi alırken sokakta bir süre trafiğe kapandı. Bomba imha uzmanı, şüpheli telefonun bulunduğu bölgeyi, sinyal kesici jammer cihazı ile önlem aldı. Özel giysilerini giyen bomba imha uzmanı şüpheli gördükleri telefonun banda sarılı olduğunu fark etti. Bomba imha uzmanları telefonu bulunduğu yerden aldı.  Kapanan trafik yeniden ulaşıma açıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.