|   | 
  • Kafkas: 3 puan almak önemliydi


    Kafkas: 3 puan almak önemliydi
    Ziraat Türkiye Kupası G Grubu maçında Kayserispor, İnegölspor’u 1-0 mağlup etti. Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas maç sonrası basın toplantısında konuştu.

    Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, alınan 3 puanın önemli olduğunu söyleyerek,

     

    “İlk Konya maçı bizim için beraberliğe bitirebileceğimiz maçtı, mağlup bitirdik. O maçın ardından bu maç bizim için önemliydi. Rakip İnegölspor dişli bir takım, iyi mücadele ettiler. Özellikle oyun kurmamızda sıkıntı çıkardılar. 10 dakika oyunun kontrolünü kaybettiğimiz anlarda da gol yiyebilirdik. Onun dışında mücadelemiz iyi, eksiklerimiz var. Ama 3 puan önemli, hedefimiz gruptan çıkmak” dedi.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.