|   | 
  • KANSER HASTALARI İÇİN KERMES


    KANSER HASTALARI İÇİN KERMES
    Türk Kanser Araştırma ve Savaş Kurumu'nca kanser hastaları için kermes düzenlendi.

     Türk Kanser Araştırma ve Savaş Kurumu'nca kanser hastaları için kermes düzenlendi.

    Bir alışveriş merkezinde düzenlenen kermeste konuşan kurumun Kayseri Şube Başkanı Prof. Dr. Mehmet Akif Özdemir, kanser hastalarına destek olmak için bir araya geldiklerini söyledi.

    Dünyada iki tür lezzet olduğunu ifade eden Özdemir, "Biz bugün burada hazırlanan sofralarda hem maddi lezzeti tadacağız hem de kanserli kardeşlerimiz için alacağımız el işi ürünlerle manevi lezzeti tadacağız" dedi.

    Kanser hastalığının azalmasında annelere büyük görev düştüğünü belirten Özdemir, "Bu hastalığın hangimizin kapısını ne zaman çalacağı belli değil. Hastalığın yayılmasını önlemek için yediklerimize dikkat etmemiz gerekiyor. Burada annelerimiz devreye giriyor, çocuklarının ne yeyip içtiğine özen göstermeliler" diye konuştu.

    Kermeste kurumun üyeleri açık büfede kahvaltı yaparken, bir yandan da üyelerin el emeği göz nuru ürünleri satışa sunuldu.

    Ahşap boyama eşyalar, el yapımı takılar ve Bebek kıyafetlerinin satıldığı kermes ilgi gördü. Elde edilecek gelirin kuruma bağlı kanser hastalarının yol parası ve bazı ihtiyaçlarının karşılanmasında kullanılacağı bildirildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.