|   | 
  • KAR TEMİZLEME ÇALIŞMALARI


    KAR TEMİZLEME ÇALIŞMALARI
    Melikgazi Belediye ekipleri caddelerde kar temizleme çalışmaları yaptı.

     Adeta beyaz bir perde altında kalan ilimizde, ulaşımın aksamaması ve vatandaşın mağdur olmaması için

    Melikgazi Belediye ekipleri caddelerde kar temizleme çalışmaları yaptı.

    Melikgazi merkezinde ekipler dün akşam saatlerinden itibaren aralıksız çalışıyor. Melikgazi BelediyesiEskişehir Gecekondu Önleme Böl Gesi Battalgazi, Kıranardı, Hisarcık, Turan, Subaşı, Gürpınar

    ile Erciyes caddesinde greyder ile tuz serpme araçları bulundururken, vardiyalı tuzlama ekipleri de dün gece saatlerinden itibaren yüksek kesimlerdeki ana yollarda tuz serpme çalışmalarına aralıksız devam ettiriyor.

    Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ' Melikgazi ilçesinde kış şartlarında ulaşımın güvenli ve seri olması amacı ile Kasım ayında planlama yapıldı. Melikgaziye katılan yeni yerleşim yerlerinde de kapalı yolumuz yok. Belediyenin kamyon, greyder araçlarından hariç araç kiralama ile hizmetin daha seri ve verimli olması için çalışıyoruz. Yani özel sektörden hizmet satın alarak yollarımızı açık tutuyoruz. Daha önce organize ve koordine edilen ekipler vardiya usulü çalışmalarına başlamıştır.

    Özellikle yüksek kesimlerdeki ana cadde ve bulvarlar ile Battalgazi, Erciyes, Asım Köksal, Konaklar caddeleri, Gesi yolu, Kıranardı yolu, Turan, Subaşı yolları gibi eğimli yollarda tuzlama çalışmaları sık sık yapılmaktadır. ' dedi.

    Kar yağışının yüksek kesimlerde daha yoğun olduğunu, hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, sürücülere gizli buzlanmaya karşı uyarıda da bulunmayı da ihmal etmedi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.