|   | 
  • Kar Yağdı, Soba Satışı Arttı


    Kar Yağdı, Soba Satışı Arttı
    Kayseri?de hava sıcaklığının hissedilir derecede düşmesi ve kar yağışının ardından soba satışlarında artış oldu.

     Kayseri?de hava sıcaklıklarının düşmesi soba satan esnafın yüzünü güldürdü. Soba satıcıları satışlarının iyi olduklarını söylerken, vatandaşlarda evlerini ısıtmak için sobacılara akın etti. Kayseri?de soba satıcısı olan Fikret Karabaşoğlu, kar yağışının ardından soba satışlarında artış olduğunu söyledi. Kayseri?de yaşayan vatandaşların tuğlalı soba tercih ettiklerini belirten Karabaşoğlu, ?Soba satışlarımız çok şükür iyi. Bu aralar çok yoğunuz. Kar yağdığı için bundan sonra satışlarımız daha da hızlanır. Kayseri için tuğlalı sobalar ön plandadır. Talep olarak genelde tuğlalı küçük sobalar isteniyor. Vatandaşlar soba kurarken bacalarını temizlemiyorlar? ifadelerini kullandı.
    Fikret Karabaşoğlu ayrıca soba kurulurken dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında da bilgiler vererek, ?Bütün bahaneler sobada olarak kabul ediliyor ama vatandaşın baca sistemini çok iyi kurması lazım. 6 boruyu geçmemesi lazım. Bir sobaya 12 boru takılıyor. Buda emişi düşürdüğü için sıkıntı yaşanıyor? dedi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.