|   | 
  • Kayseri'de Ceyhun Yılmaz rüzgarı


    Kayseri'de Ceyhun Yılmaz rüzgarı
    Kariyer Günleri’nin 2. gününde Kayserililerle bir araya gelen Radyo ve Televizyon Programcısı, Komedyen Ceyhun Yılmaz, “Adım Adım Kariyer” gösterisi ile izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı.

    Melikşah Üniversitesi yönetimine, üniversiteye davet ederek kendisini öğrencilerle buluşturmasından dolayı memnuniyetini dile getiren Ceyhun Yılmaz,

     

    “Kariyerime 1976 yılının Ekim ayının beşinci günü 25 yaşında bir kadının ikinci çocuğu olarak dünyaya geldim ve o anda kariyerim başladı. Sahneye meraklı olduğum ilkokul 5. Sınıfta ortaya çıktı. Sınıfımızın anne ve babalarından oluşan kalabalık bir gurubun karşısına çıkarak kariyerime başladım” dedi.

     

    Bir ara kısa bir süre de olsa futbolculuk yaptığından bahseden Yılmaz, futbol kariyerinin sadece 24 saniye sürdüğünü belirtti. Fatih Terim’in yönlendirmesi ile torpille Best FM’de işe başladığını söyleyen Yılmaz, “Ama torpil sadece kapıları açıyor. Kapıdan sonra odada kalacağınız süreyi sizin başarılarınız belirliyor.” dedi. 




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.