|   | 
  • Kayseri'de çıtamız yüksek


    Kayseri'de çıtamız yüksek
    Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Mustafa Ayan, "Kayseri'de çıtamız yüksek" dedi.

     
    Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Mustafa Ayan, "Kayseri'de çıtamız yüksek" dedi. 

    Milletvekili adayları ile birlikte basın toplantısı düzenleyen CHP İl Başkanı Mustafa Ayan, yapılacak olan genel seçimleri değerlendirdi. Ayan, "7 Haziran 2015 yılında Türkiye?mizde bir demokrasi bayramı yaşanacak. Parlamentomuzu yeniden oluşturacağız. Yeniden devletimize hükmeden iktidarı kuracağız. Gelişimimizi hızlandıracak bir iktidarla Türkiye?miz ilelebet yoluna devam edecek. 

    Biliyorsunuz ki bir ön seçimden çıktık. 8 bin üyemizin 5 bininin katılması ile bir oylama sonucu bir liste oluştu. Sayın genel başkanımızın önderliğinde bu listemizi olduğu gibi tekrardan bize iade etti. ?Top sizde? diyerek bizleri ayrıca mutlu etti. Tabi ki gönül kırgınlıkları oluyor. Hepimizin gönlünde bir aslan yatıyor ama bu kırgınlıkları demokrasi adına törele edecek bir olgunluğa sahibiz. Bu tür üzüntüleri bir anda dayanışmaya çevirecek bir güce sahibiz. Bu güç bizde var" dedi.

    Ayan ayrıca, "Kayseri?miz de çıtamız yüksek. Hedefimiz dokuzu birden almaktır. Mevcut bir vekilimizi 2, 2 vekilimizi 4, 4?ümüzü 8 yapmak gibi bir hesap içerisindeyiz. Bu heyecanı biz görüyoruz. Görüşmelerimiz de ve diyaloglarımızda bunu hissediyorum. Listemize giren 9 aday arkadaşımızın da kamuoyunda tuttuğunu hissediyorum. Kamuoyu tarafından kabul gördüğünü hissediyorum. İddia ediyorum ki, eğitim açısından kişilik ve kimlik açısından en kaliteli liste bu dönem CHP?dedir" ifadelerini kullandı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.