|   | 
  • Kayseri'de 'Roket Başlığı' Alarmı


    Kayseri'de 'Roket Başlığı' Alarmı
    Kayseri'de şüpheli bir araç içerisinde roket başlığına benzer ve üzerinde Rusça yazıların bulunduğu cisim ile sıvı ele geçirildi. Araçta bulunan biri Suriye, ikisi Türk vatandaşı üç kişi gözaltına alındı. Şüpheli cismi incelemek üzere Genelkurmay Başanlığı'ndan gelecek ekip bekleniyor.

    Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, gece geç saatlerde terörle mücadele şubesi ekipleri tarafından, Kayseri-Malatya karayolu 25. kilometresinde durumundan şüphelenilen 33 V 8181 plakalı camlı panelvan araç durduruldu. Anaçtaki şahısların kimlik kontrolleri yapıldı. Biri Suriye vatandaşı, diğer ikisi de Şırnak ve Mardin ili nüfusuna kayıtlı üç kişi gözaltına alındı. 

    Polisin araç içinde yaptığı aramada alüminyum folyaya sarılı roket başlığına benzer bir cisim bulundu. Başlık içinde ise koyu cam içerisinde sıvı tespit edilmesi üzerine kimyasal silah olabileceği endişesiyle Kayseri?deki bütün birimleri harekete geçirildi. Olay yerinde ilgili birimler incelemelerde bulundu. Kesin bir kanı oluşmadığı ve sıvının kimyasal silah olabileceği endişesi üzerine durum İçişleri Bakanlığı ve Genelkurmay Başkanlığına iletildi. 

    Polis ve jandarmanın geniş güvenlik önlemleri aldığı araçla ilgili Genelkurmay Başkanlığından gelecek ekibin inceleme yapması bekleniyor.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.