|   | 
  • Kayseri'de ' Yan bakma' cinayeti


    Kayseri'de ' Yan bakma' cinayeti

    Kayseri'de akşam saatlerinde meydana gelen bıçaklı kavgada Hasan Kocakaya (20) 4 kişinin bıçaklı saldırına uğradı. Kocakaya, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
    Olay, 22.05 sıralarında Merkez Melikgazi ilçesine bağlı Danişmentgazi mahallesi, Hanedan sokakta meydana geldi. İddiaya göre Hasan Kocakaya mahallede gezerken amca oğlu ve kardeş oldukları belirlenen F.İ. (15), C.İ.(17), H.İ.(15) ve P.İ(16) ile ' Yan Bakma' nedeniyle kavga etti. Bıçaklı saldırıya uğrayan Hasan Kocakaya, kaldırıldığı Kayseri Şehir Hastanesinde hayatını kaybetti. Yaşanan olay sonrası kaçan 4 şüpheli, saklandıkları evde polis tarafından suç aleti bıçakla gözaltına alındı. Çocuk Şube Müdürlüğüne teslim edilen şüpheliler sorgularının ardından adliyeye çıkarılacak. Öte yandan hayatını kaybeden Hasan Kocakaya Sarız ilçesinde toprağa verildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.