|   | 
  • KAYSERİ-ERCİYES KARAYOLU ULAŞIMA KAPANDI


    KAYSERİ-ERCİYES KARAYOLU ULAŞIMA KAPANDI
    Kar kalınlığının 2 metreye yaklaştığı, tipi ve yoğun kar yağışının etkili olduğu Kayseri- Erciyes- Develi karayolu ulaşıma kapandı.

     Kar kalınlığının 2 metreye yaklaştığı, tipi ve yoğun kar yağışının etkili olduğu Kayseri- Erciyes- Develi karayolu ulaşıma kapandı. Sabaha karşı ulaşıma kapanan Kayseri- Ankara, Nevşehir- Aksaray karayolu ekiplerinin çalışması sonucu açıldı.

    Bölgeyi etkisi altına alan yoğun kar yağışı özellikle sürücüleri zor durumda bıraktı. Kayseri ile Pınarbaşı, Sarız, Yahyalı,Talas ilçelerinde 12 santimetreye ulaştı. Kar yağışı ve tipi nedeniyle Kayseri- Erciyes dağ yolu ulaşıma kapanınca, jandarma ve trafik ekipleri Kayseri ve Develi yönünden dağ yoluna araç geçişine izin vermedi. Kayseri- Adana karayolu da İncesu ilçesi yakınlarında, Kayseri-Ankara karayolu yaklaşık 2 saat kadar ulaşıma kapandıktan sonra açıldı.

    Okulların bugün de tatil edildiği Nevşehir'de Aksaray karayolu Alayhan yakınlarında ulaşıma kapandıktan sonra sabaha karşı açıldı. Bu arada Kayseri'de 121 köy yolunun ulaşıma kapalı olduğu belirlendi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.