|   | 
  • Kayserispor'dan kimse benimle görüşmedi


    Kayserispor'dan kimse benimle görüşmedi
    Tolunay Kafkas'ın istifasının ardından adı sıkça Kayserispor ile anılan ve hatta yönetimin kendisine teklif yaptığı ancak bunu kabul etmediği yönünde haberler çıkan Ertuğrul Sağlam, Kayserisporlu yöneticilerden teklif gelmediğini ifade etti.

    Kayserispor'un kendi yaşamında çok büyük ve önemli bir yere sahip olduğunu dile getiren Ertuğrul Sağlam,

     

    "Kayseri'yi ve Kayserispor'u çok seviyorum. Kayserili taraftarlara karşıda farklı bir sevgim var. Benim hakkımda yanlış düşüncelere kapılmalarını istemem. Kayserispor sevgimi paraya değişmem. Kayseri'de Ertuğrul Sağlam isminin bir değeri vardır. Ancak şunu açıkça ifade edebilirim ki, kimse benimle görüşmedi" dedi.

     

    Başarılı teknik adam, Kayserispor Başkanı Recep Mamur ile görüştüğü yönündeki haberleri yalanlayarak, "Ne Recep Başkanla ne diğer yöneticilerle görüştüm. Hiç kimse ile transfer görüşmesi yapmadım. Beni bir kez aradılar ve Ömer Erdoğan hakkında bilgi aldılar. Onun haricinde bir görüşmemiz olmadı" şeklinde konuştu.

     

    Kayserispor'un en kısa sürede hak ettiği yerlere geleceğini ifade eden Sağlam, "Kayserispor şuan bulunduğu konumu kesinlikle hak etmiyor. İnşallah Hakan Hocayla iyi bir çıkış yakalayıp süratle küme düşme potasından uzaklaşması lazım. Kayserispor'un başarısını yürekten istiyorum" dedi.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.