|   | 
  • Kayserispor'un Kupa Belalısı : Akhisar


    Kayserispor'un Kupa Belalısı : Akhisar

    İstikbal Mobilya Kayserispor, Türkiye Kupası son 16 turu ilk maçında Akhisarspor’a 2-1 yenilerek tur şansını zora soktu. Türkiye Kupası’nın son şampiyonuna karşı kendi evinde kaybeden Kayserispor, geçtiğimiz yıl da rakibine boyun eğerek kupanın dışında kalmıştı.

    Teknik Direktör Hikmet Karaman ile iyi bir çıkış yakalayan ve küme düşme hattından çıkarak ilk yarıyı 13. sırada bitiren Kayserispor, Türkiye Kupası son 16 turu ilk maçında ise istenilen sonucu elde edemedi. Kendisi gibi alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Akhisarspor’a 2-1 yenilen Sarı-Kırmızılılar, son 8’e kalma avantajını rakibine kaptırdı. Kayserispor’un adeta kupadaki belalısı olan Akhisarspor, geçtiğimiz yıl da çeyrek final eşleşmesinde Kayserispor’u saf dışı bırakmıştı.

    KUPAYA UZANAN YOLCULUK KAYSERİ’DE BAŞLAMIŞTI

    Akhisar’da oynanan maçı 1-0 kazanan Akhisarspor, Kayseri’deki rövanştan da 2-2’lik beraberlikle ayrılarak yarı finale yükselme başarısını göstermişti. Yarı finalde Galatasaray’ı, finalde de Fenerbahçe’yi yenerek kupayı kazanan Akhisarspor, tarihinde ilk kez Türkiye Kupası’nı müzesine götürme başarısı göstermişti.

    Bakalım Kayserispor, 22 Ocak’ta oynanacak rövanş maçında tur için gerekli sonucu alıp Akhisarspor’a karşı yaşadığı kupa kabusunu tersine çevirebilecek mi? Kayserispor’un turu geçmesi için 2 farklı galip gelmesi gerekiyor. Bunun dışında 3-2, 4-3 gibi tek farklı galibiyetler de turu Kayserispor’a getiriyor.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.